Återbetalningspolicy för Österby Smedja


 

Vi på Österby Smedja strävar efter att tillhandahålla produkter och tjänster av högsta kvalitet. Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp erbjuder vi en återbetalningspolicy enligt följande:

  1. Återbetalningar för produkter

1.1 Felaktiga eller defekta produkter: Om du mottar en felaktig eller defekt produkt har du rätt att begära en återbetalning. Kontakta vår kundtjänst inom 14 dagar efter att du har mottagit produkten för att rapportera problemet. Vi kommer att utvärdera situationen och om problemet verifieras kommer vi att erbjuda en fullständig återbetalning eller ersättning av produkten.

1.2 Ångrat köp: Om du ångrar ditt köp har du rätt att begära en återbetalning inom 14 dagar efter att du har mottagit produkten. Produkten måste vara i oanvänt skick och i originalförpackning. Du är ansvarig för returfraktkostnaderna. När vi har mottagit och godkänt returen kommer vi att återbetala produktens kostnad inom en rimlig tidsram.

 

            2.Processen för återbetalningar

För att begära en återbetalning ber vi dig att kontakta vår kundtjänst via e-post på forsaljning@osterbysmedja.se Var vänlig och ange följande information:

  • Ditt namn och kontaktuppgifter.
  • Ordernummer eller fakturanummer.
  • Skälet till återbetalningsbegäran.

Vi kommer att granska din återbetalningsbegäran och återkomma till dig inom en rimlig tidsram för att informera om hur vi kommer att hantera ärendet.

Observera att vissa restriktioner kan gälla beroende på produkter eller tjänster. Vi förbehåller oss rätten att neka återbetalning om produkten eller tjänsten inte uppfyller våra återbetalningspolicyvillkor.