Österby smedja

Österby Smedja är ett familjeägt företag som är stolta över att skapa högkvalitativ arbetsutrustning för hästar med hjälp av traditionella smidesmetoder. Vi är passionerade om att bevara smideskonsten och kombinera den med moderna tekniker för att skapa hållbar och funktionell utrustning för arbetshästar.

Vi har en djup förståelse för arbetshästars behov och är engagerade i att tillverka utrustning som möter dessa behov, det kan vara bruksredskap eller andra verktyg som är nödvändiga för att arbeta med hästar. Vi tror på personlig service för varje kund och handtillverkar varje stycke med omsorg och noggrannhet.

På Österby Smedja är vi engagerade i hållbara och etiska metoder. Vi köper våra material lokalt och använder miljövänliga material när det är möjligt. Vi värderar våra kunder och välkomnar alla frågor eller synpunkter om vårt företag och det arbete vi gör.

Mångsidigt företag

På Österby smedja erbjuder vi inte bara bruksredskap till hästar, vi tillverkar också skräddarsydda designobjekt på begäran. Vi har de nödvändiga verktygen och kunskaperna för att skapa hållbara och attraktiva smidesprodukter som uppfyller dina specifika behov och önskemål.

Oavsett om du behöver något enkelt eller intrikat kommer vi som hantverkare att arbeta med dig för att säkerställa att det slutliga produkten är precis det du hade tänkt dig. Vi använder material av högsta kvalitet för att garantera att allt som vi producerar är starka, stadiga och hållbara. Oavsett kravet är vi här för att hjälpa dig att skapa en funktionell, säker och estetiskt tilltalande design som passar ditt utrymme perfekt.

Tjänster

  • Svetsning
  • Montage
  • Pulverlackering & blästring
  • Legojobb inom svarv
 
Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.